بررسی وضعیت و ثبت نام ویزا

نام و نام خانوادگی - اختیاری
تلفن همراه

شماره تلفن همراه خود در زمان ثبت نام لاتاری را وارد نمایید

ظرفیت پذیرش ویزا 500 نفر اول

پس از بررسی و ثبت نام اخذ ویزا در زمان حضور در دفتر مدارک زیر را بهمراه داشته باشید :

اصل پاسپورت‌های جدید و قدیمی صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند (اسکن توسط ما انجام خواهد شد)
شناسنامه هر یک از متقاضیان (توسط ما ترجمه خواهد شد)
سند ازدواج در دفتر انجام میشود اگر زن و شوهر با هم اقدام می‌کنند (توسط ما ترجمه خواهد شد)
تکمیل فرم درخواست ویزا Application form (در دفتر انجام میشود)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information (در دفتر انجام میشود)
دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با پس زمینه سفید
سند ملکی در صورت وجود (ترجمه توسط ما صورت میپذیرد)
ترجمه مدارک شغلی برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه نظام مهندسی، پروانه طبابت و یا پروانه بهره‌وری لازم است. کارمندان نیز باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند (تمامی ترجمه ها توسط ما انجام میپذیرد)
گردش حساب سه ماهه یا شش ماهه اخیر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکنBank Statement  به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
دعوتنامه (در صورت وجود) به همراه کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی متقاضی با شخص دعوت کننده.
در صورت نداشتن دعوتنامه، ارائه رزرواسیون هتل الزامی است (رزرو هتل و بلیط هواپیما توسط شرکت انجام میگردد).
رزرو بلیط هواپیما به کانادا یا اروپا
درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال به تنهایی یا با یکی از والدین قصد سفر به کانادا را دارد نیاز به رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند است.

هزینه آماده سازی مدارک + ترجمه = 246،380 تومان

ویزای مولتی 5 ساله کانادا 2000 دلار و ویزای اروپا 1000 دلار

برای اخذ ویزا نیازی به مدرک زبان نمیباشد

تمامی خدمات ، عکس و ترجمه ها توسط کارشناسان ما انجام خواهد شد

آدرس :

تهران ، فلکه دوم صادقیه ، بلوار فردوس شرق پلاک 275 واحد 17

تلفن :

021-44068887

021-44039722